Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Ulviye Fenmen İlkokulu

Telefon : 3123413389
Belgegeçer : 3123413389
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://ulviyefenmenilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Gümüşdere Mah. 6.Sokak No 51 Keçiören/ ANKARA
VİZYON : İstiyoruz ki; Okulumuzu “öğrenmeyi öğrenme”nin temel gereksinim kabul edildiği, hızla gelişen ve değişen çağımızda, eğitim ve öğretim gereksinimlerine anında yanıt verebilecek ortamların hazırlanmasına olanak sağlandığı, bireysel çalışma yerine “ekip çalışması” nın ön plana çıkartıldığı, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, ilgi ve yeteneklerine uygun fırsatları yakalamış başarılı öğrenciler yetiştiren güçlü bir eğitim kurumu haline getirmek.
MİSYON : Bizler milli ve manevi değerlerine ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, eğitim ve öğretimde toplam kaliteyi yakalayan, kendine güvenen, çağdaş, tarafsız, şeffaf, adaletli, yenilikçi ve yaratıcı, işbirliğine yatkın, dayanışmaya açık, paylaşmaya önem veren bireyleri yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : OKUL FUTBOL TAKIMIMIZDAN BÜYÜK BAŞARI Yıldız erkek futbol takımımız 2011 - 2012 eğitim Öğretim Yılında Ankara Şampiyonasında Keçiören 3. sü olmuştur. Ankara´da 188 takımın katıldığı müsabakalarda ilk 6 takım arasına girmiştir. 2010 - 2011 eğitim ve öğretim yılında TKY Kurum Raporu dalında Keçiören 3. lüğü ve Ankara´da ilk 10 okul arasında yer almıştır 2011 - 2012 yılında ise TKY Kurum Raporu dalında 5. olmuştur.

Öğretmen :12
Öğrenci :132
Derslik :7
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :700
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : İlkokul : 09.00 - 14.40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz Kalorifer Tesisatı
Servis :
Ulaşım : Ulus"tan Keçiören Aktepe,Şose,Asfalt,Sanatoryum minübüsleri ile Fatih Köprü üzerinde inilip 5 dakika Gümüşdere Mahallesine yürüme. Özel araç ile Keçiören Fatih Köprüsününe girmeden sağdan ilk sağa girilecek. Yavuz Sultan Selim Köprülü Kavşağından Dışkapı istikametine giderken ilk sağa Gümüşdere´ye girilecek.
Yerleşim Yeri : Gümüşdere Mah.6.Sokak No :51 Keçiören - ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve Kaymakamlığa 3 Km (10 Dakika) Ulus´a 2 Km (10 Dakika) Kızılay´a 5 Km (20 Dakika
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :